Kandidater 2022

Vi gør en forskel!

 

Herunder kan du se persongalleriet på kandidaterne til IDA valget 2022. 

Kandidater der alle står for, støtter op om og hver især repræsenterer forskellige aspekter af listen "Innovation, Trivsel og Moderne ledelse" i IDA. Vi er et landsdækkende netværk af aktive engagerede medlemmer, der gerne vil gøre en positiv forskel for IDA. Hjælp vores ildsjæle med at gøre en forskel for dig - følg os og stem på os til valget 25/3 - 11/4 2022!

Innovation, Trivsel og Moderne Ledelse

Nordjylland

Morten, Laura, Bjarke, Liliyana og Marianne styrker det regionale tilhørsforhold til Nordjylland. Klik på dem og læs deres profil.

Vestjylland

Bjørn, Joanna og Thorbjør styrker det regionale tilhørsforhold til Vestjylland. Klik på dem og læs deres profil.

Uffe, Henning, Benjamin, Anders og Bibi styrker det regionale tilhørsforhold til Østjylland. Klik på dem og læs deres profil.

Østjylland

Gitte, Poul Erik, Lise og Marianne styrker det regionale tilhørsforhold til Sydjylland. Klik på dem og læs deres profil.

Sydjylland

Fyn

Kristine, Stine og Jytte styrker det regionale tilhørsforhold til Fyn. Klik og læs deres profil.

Nordsjælland

Henrik, Mie og Marianne styrker det regionale tilhørsforhold til Nordsjælland. Klik og læs deres profil.

Sjælland

Lisbeth, Cecilie og Else styrker det regionale tilhørsforhold til Sjælland. Klik på dem og læs deres profil.

København og Bornholm

Juliane, Jens, Karin, Federik, Maj-Britt, Ane, Alina, Eva Maria, Jens, Bent, Charlotte, Mozhgan, Boris, Sertan, Anca, Elize, Søren, Anna Karina, Birgitte, John, Søren og Henrik sidder tæt på politikkerne og tæt på IDAs hovedkontor. Giv dem chancen for at gøre en forskel for dig. Klik på dem og læs deres profil.