Kandidater og Resultater

Vi gør en forskel!

 

Innovation, Trivsel og Moderne ledelse (ITM) består af en række frivillige og ulønnede ildsjæle der hver især gerne vil bidrage til at gøre IDA tidssvarene og relevant for alle vores medlemmer på arbejdsmarkedet. Vi er et landsdækkende netværk af aktive engagerede medlemmer, der gerne vil gøre en positiv forskel for IDA.


Ved valget til IDA repræsentantskab i 2019 fik ITM listen ialt 2721 stemmer, flest iblandt alle listerne og svarende til 16,4% af alle afgivne stemmer. Dette betød at ITM fik 9 pladser i repræsentantskabet ud af 64 pladser. Da der efterfølgende blev udpeget medlemmer til hovedbestyrelsen fik ITM listen 2 pladser af ialt 14 pladser. Og endelig blev forretningsudvalget nedsat, hvor ITM listen fik 1 plads af ialt 5 pladser. Du kan blive klogere på IDAs struktur her.


Hvordan vi påvirker IDA

ITM er med til at lægge visionen og strategien for IDAs virke. Vi kommer med forslag og ideer til gavn og glæde for IDAs medlemmer. Og vi modtager altid gerne gode ideer og forslag til vores fremtidige arbejde.

Som liste påvirker vi IDAs retning. Hvad bruger IDA sine penge på og på hvilke områder prioriterer IDA deres nye indsatser?

Vi fokuserer på bedre rammer for arbejdslivet. Vi står for faglig stolthed og trivsel for alle IDAs medlemmer.


Vores aftryk

  • Vi er centralt placeret i IDAs mange forskellige politiske organer. Det giver os en unik mulighed for at komme med input til alle de strategiske processer.
  • Vi kommer med indspark og innovative forslag til IDAs vision og strategi. For første gang indeholder IDAs strategi nu også et fokus på ledelse.
  • Vi har sikret et fokus på trivsel og IDA har nu både et trivselsunivers og fået ansat to trivselskonsulenter.
  • Vi har fået introduceret en ny netværksmulighed i IDA (medlem til medlem) og en facilitator uddannelse.
  • Vi producerer artikler og webinarer. Som den eneste liste har vi afholdt hele 3 webinarer i 2021. 
  • Vi sætter verdensmålene i øjenhøjde. Vi har fået introduceret i IDAs arrangement system at man kan tilknytte det verdensmål arrangementet passer indenfor. Bliv inspireret af vores forslag til hvordan du kan gøre en forskel. Se "Verdensmål i hverdagen".
  • Læs mere om vores kandidaters historier både i julekalenderen for 2021, under verdensmålene og herunder i kandidater 2022


Vil du gerne være med i vores netværk? Så kan vi bruge nye indsjæle og talenter landet rundt. Eneste krav er at du er medlem af IDA og færdiguddannet. Læs mere om vores kandidater her.

Hjælp vores ildsjæle med at gøre en forskel for dig - følg os og stem på os til næste valg i marts 2022!

Innovation, Trivsel og Moderne Ledelse

Vi er en række indsjæle på tværs af landet. Følg og fortsæt med at stemme på listen Innovation, Trivsel og Moderne ledelse og du hjælper dermed os alle - på tværs af landet - med at gøre en positiv forskel for IDAs medlemmer.