Kandidater

Vi gør en forskel!

 

Herunder kan du se persongalleriet på kandidaterne til IDA valget 2019. 

Kandidater der alle står for, støtter op om og hver især repræsenterer forskellige aspekter af listen "Innovation, Trivsel og Moderne ledelse" i IDA. Vi er et landsdækkende netværk af aktive engagerede medlemmer, der gerne vil gøre en positiv forskel for IDA. Hjælp vores ildsjæle med at gøre en forskel for dig - følg os og stem på os til næste valg i 2022!

Logo

Innovation, Trivsel og Moderne Ledelse

Vi er en række indsjæle på tværs af landet. Følg og fortsæt med at stemme på listen Innovation, Trivsel og Moderne ledelse og du hjælper dermed os alle - på tværs af landet - med at gøre en positiv forskel for IDAs medlemmer. Læs mere om vores kandidater her:

Nordjylland

Laura, Morten og Marianne styrker det regionale tilhørsforhold til Nordjylland. Klik på dem og læs deres profil.

Midtjylland

Uffe, Benjamin, Bibi, Jens og Henning styrker det regionale tilhørsforhold til Midtjylland. Klik på dem og læs deres profil.

Tre stærke kvinder  - Lise, Anita og Marianne - vil styrke det regionale tilhørsforhold til Sydjylland. Klik på dem og læs deres profil.

Sydjylland

Vestjylland og Fyn

Bjørn og Jytte, begge medlemmer med fingeren på pulsen, vil styrke det regionale tilhørsforhold til Fyn. Klik og læs deres profil.

Sjælland

Lisbeth, Cecilie, Henrik, Mia, Kim og Xena vil styrke det regionale tilhørsforhold til Sjælland. Klik på dem og læs deres profil.

København og Bornholm

Juliane, Jens, Karin, Hans, Mozhgan, Martin, Pegah, Jens, Alina, Frank, Afshan, Søren, Elize, John, Charlotte, Henrik, Kathrine og Henrik sidder tæt på politikkerne og tæt på IDAs hovedkontor. Giv dem chancen for at gøre en forskel for dig. Klik på dem og læs deres profil.

Kontakt os

 

Email: info@innovationtrivselogmoderneledelse.dk

Tlf: Listefører Juliane Marie Neiiendam på 28144004

© Copyright. All Rights Reserved.

Innovation, Trivsel

og Moderne ledelse

Få glæde af dit medlemskab hos IDA.

Støt og følg:

Innovation, Trivsel og Moderne ledelse


Meld dig ind i FILS vores støtteforening