Verdensmål i hverdagen

Verdensmål i hverdagen

 

De Forenede Nationer (UN) blev i 2015 enige om en række verdensmål (SDG) for fred og velstand for menneskeheden og planeten nu og i fremtiden. Disse 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er nu brugt i mange sammenhænge verden rundt og er ofte fundet i arbejdspladsernes strategi for fremtiden. De er også relevante som pejlemærker for ny innovation og fremtidens iværksætter virksomheder.


Imidlertid finder mange dem svære at implemetere i hverdagen. Er disse store verdensmål relevante for dig i din hverdag?


Innovation, Trivsel og Moderne ledelse (ITM) arbejder for at IDA skal gå foran i at belyse hvordan de 17 verdensmål kan implementeres og anvendes i hverdagen. Vi vil gerne være med til at sikre en bedre verden til vores efterkommere.


Her kan du finde en række gode råd til hvordan verdensmålene kan blive relevante for dig i din hverdag. Og se en række fortællinger fra vores kandidater om hvordan de anvender verdensmålene og hvorfor de finder dem relevante at arbejde med.


    Gør verdensmålene nærværende. Her finder du inspiration til hvordan du kan gøre en forskel. Klik på det verdensmål du gerne vil vide mere om!


      Logo


      Støt os i at gøre verden til et bedre sted for alle.